Kylälehti 1-2023 on lähetetty painoon

Tottijärven Kylälehden 1-2023 arvioitu ilmestymisaika on viikko 20. Kylälehdessä kerrotaan jälleen ajankohtaista asiaa kylästä ja kyläläisistä. Isompina teemoina ovat 150 vuotta täyttänyt Tottijärven koulu sekä seurakuntatalon elävöittämiseksi käynnistynyt ProSeuris-toiminta, joka on yhdistänyt suuren joukon kyläläisiä lähes kaikista ikäpolvista. Lisäksi lehdessä tutustutaan tuttuun tapaan mm. kylällä asuviin ihmisiin sekä yhdistysten toimintaan. Saamme niin ikään lukea eskarilaisten ja koululaisten tekemisistä. Historia liittyy tällä kertaa juhlavuoden kunniaksi koulun toimintaan, ja julkaisemme myös erään kyläläisen kolme kirjoitusta, joissa hän muisteli sekä iloisia että traagisia tapahtumia 1930-40-luvuilta.

Jos olet tilaaja tai jäsen ja lehtesi ei ilmesty kesäkuun alkuun mennessä, ilmoita siitä toimitukselle os. tottijarvenkylalehti@gmail.com. Irtonumeroita voi ostaa toimitukselta ja kesätorilta. Irtonumeron hinta on 10 euroa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Website Built with WordPress.com.

Ylös ↑