Tottijärven Kylälehti 2-2022 on lähetetty painoon

Vuoden toinen Kylälehti ilmestyy arviolta viikolla 44 – 45. Lehti on täynnä paikallista asiaa nykypäivästä ja historiasta. Tottijärvi on Pirkanmaan Vuoden Kylä 2022, mikä ilman muuta huomioidaan lehdessä. Lehdessä on juttuja kaiken ikäisten kyläläisten toiminnasta, ja kirjoittajatkin edustavat eri ikäpolvia. Saamme mm. vinkkejä, miten nuori voi työllistää itsensä ja ansaita taskurahaa kesälomalla. Kylän nuorten keskuudessa on myös bänditoimintaa. Perinteisesti lehdestä voi taas lukea leppoisasta ja värikkäästä kesätorielämästä. Lisäksi lehdessä on juttua kylällä asuvasta kukkakauppiaspariskunnasta ja Tottijärvellä syntyneestä kaikkien tuntemasta laulajasta. Jooseppi jua taas muijan kans kahveeta ja miättii kuinka kaikki oli ennen paremmi. Voimme lukea kylän asukkaiden tositarinoita heidän elämästään eri ajoilta. Myös C-vitamiini on tärkeää pimeään aikaan, ja sitähän saadaan appelsiinipuusta. Koululaiset ovat taas olleet ahkeria toimittajia koulun sivuilla.

Kalenteriin kannattaa merkitä kirjastoauton käynnit Tottijärvellä, ja kirjastoauton palveluita kannattaakin suurin joukoin käyttää. Siitäkin lisää lehdessä. Lisäksi kannattaa merkitä kalenteriin joulun ajan tapahtumat ja Tottijärven koulun 150-vuotisjuhlat vuoden alussa. Historiannälkäisille on tarjolla erittäin ajankohtaiseksi tullut juttu, jonka on kirjoittanut Tottijärven seurakunnan viimeinen kirkkoherra ja jossa hän kertoo mm. seurakuntatalon rakentamisen vaiheista. Sopiessamme tämän jutun kirjoittamisesta emme vielä tienneet, mitä Nokian seurakunnassa oli meidän seurakuntatalomme kohtaloksi suunniteltu. Kyseisestä aiheesta ei tähän lehteen ehditty kirjoittaa. Lisäksi voimme lukea kiinnostavan koosteen seurakunnan ja kirkon historian vaiheista. Historiaa on myös juttu Tottijärven kirkonkylässä toimineesta pankista 1990-luvulla. Pääsemme myös kurkistamaan, millaista oli olla sisäkkönä Laukon kartanossa 1950-luvulla.

Uudet tilaukset eivät enää ehdi tämän lehden jakeluun, mutta irtonumeroita voi tiedustella toimitukselta. Edellisen numeron irtonumerot myytiin loppuun, ja nyt niitä on tilattu hiukan enemmän. Kannattaa olla ajoissa liikkeellä. Jos olet tilaaja/jäsen ja maksanut tilauksesi/jäsenmaksun eikä lehti ilmesty viikon 45 loppuun mennessä, ota yhteyttä toimitukseen tottijarvenkylalehti@gmail.com. Maksamattomat tilaukset on keskeytetty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Website Built with WordPress.com.

Ylös ↑