Tilaa Tottijärven Kylälehti

TILAUKSEN EHDOT JA OHJEET

Kylälehti ilmestyy kaksi kertaa vuodessa, toukokuussa ja marraskuussa. Tilaa Kylälehti alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla os. tottijarvenkylalehti@gmail.com. Tilaus alkaa seuraavasta toukokuun lehdestä, jota ei ole vielä lähetetty painoon.

Tilaaminen

Tilaus tehdään toimitukselle tai yhdistykselle suoraan (sähköpostilla, puhelimella tai kasvokkain päätoimittajalle, toimittajalle tai seuran hallituksen jäsenelle) tai käyttämällä tämän sivun alalaidassa olevaa lomaketta.

Tilatessa tulee antaa tilaajan etunimi, sukunimi ja täydellinen postiosoite. Nämä tiedot tarvitaan Kylälehden jakelua ja laskutusseurantaa varten.

Tilauksen voi tehdä vain tilaaja itse. Emme voi ottaa vastaan kolmannen osapuolen kautta tehtyä tilausta, paitsi jos hänellä on kirjallinen lupa henkilöltä, jonka puolesta tilaus tehdään, edunvalvontavaltuus tai valtakirja. Poikkeuksena on lahjatilaus.

Uudet tilaukset alkavat toukokuun numerosta lähtien (ei marraskuun numerosta lähtien). Tilauksen on oltava perillä 30.4. mennessä, jotta se ehtii seuraavan toukokuun numeron jakeluun.

Jos tilaat lehden toukokuun numeron lähdettyä painoon, tilaus alkaa seuraavan vuoden toukokuun numerosta.

Kesken vuotta voi kuitenkin ostaa irtonumerona vuoden toisen numeron (marraskuun numeron), ellei ole tehnyt tilausta toukokuun numerosta lähtien. Marraskuun numero voidaan tilaajan niin halutessa tällöin jaella kestotilausten kanssa samaan aikaan, mutta se on maksettava etukäteen. Irtonumeron hinta on 10 euroa.

Tilausmaksu

Tilausmaksu on 18 euroa vuodessa (vuonna 2023). Maksu sisältää kaksi lehteä eli toukokuun ja marraskuun numerot. Tilausmaksu laskutetaan toukokuun numeron takakannessa. Maksu maksetaan Tottijärvi-Seuran tilille, jonka tilinumero on FI42 5730 0821 1734 61. Jos pankin ohjelmisto ei hyväksy viitenumeroa viitekentässä, sen voi kirjata lisätietokenttään.

Rästilaskutus

Maksamaton lasku laskutetaan paperisella rästilaskulla alkusyksyllä. Rästilaskuun lisätään 5 euron lisämaksu, jolla katetaan paperilaskutuksen kustannuksia ja pyritään motivoimaan maksamiseen alkuperäiseen eräpäivään mennessä. Jos ehtii saada paperilaskun, se on maksettava kokonaisuudessaan (pelkkä alkuperäinen maksu ei riitä!). 

Jos tilaajan rästilasku on maksamatta marraskuun lehden lähtiessä painoon, tilaus keskeytetään. Uuden tilauksen voi tehdä vasta, kun toimitetut, maksamattomat lehdet on maksettu. Samoin toimitaan, jos rästimaksua ei ole maksettu kokonaisuudessaan.

Velkatieto säilytetään lakisääteisen ajan (3 vuotta rästilaskun eräpäivästä).

Marraskuun lehti lähtee painoon 31.10. Rästilaskun maksun on näyttävä tilillä tähän päivämäärään mennessä.

Jos maksaa rästilaskunsa sen jälkeen, kun marraskuun numero on jo lähtenyt painoon, jolloin ei ole enää mukana lehden jakelussa, voi saada kyseisen numeron noutamalla sen toimitukselta tai postitse maksamalla postituskulut. Emme enää lähetä automaattisesti erikseen myöhässä maksettuja lehtiä, joiden jakelu on keskeytetty maksamattoman laskun vuoksi, vaan niiden saaminen edellyttää kyseisen tilaajan/jäsenen oma-aloitteista yhteydenottoa.

Tilauksen irtisanominen

Tilauksen irtisanomisesta on ilmoitettava toimitukselle ennen sen numeron painoon lähtöä, josta alkaen tilaus irtisanotaan. Jos numero on lähetetty jo painoon, tilaus irtisanotaan vasta seuraavasta numerosta. Toimitetut lehdet täytyy maksaa.

Tilaus täytyy irtisanoa 30.4. mennessä, jos ei halua seuraavaa toukokuun numeroa. Tilaus kannattaa irtisanoa toukokuun numerosta alkaen, koska tilaus laskutetaan koko vuosi kerrallaan toukokuussa. Emme palauta maksettuja tilaus- ja jäsenmaksuja, vaan jakelemm maksetut lehdet.

Tilauksen irtisanomisesta on aina ilmoitettava.

Ilmestymättä jäänyt lehti

Jos lehtesi ei ilmesty marraskuun ja/tai toukokuun loppuun mennessä, ota yhteys toimitukseen alla olevaan sähköpostiin ja ilmoita asiasta. Tilauksensa maksaneille lähetetään lehti uudelleen ilman lisämaksua, jos se ei ole ilmestynyt postin jakelussa.

Lahjatilaus

Lahjatilauksen voi tehdä toiselle henkilölle, jos tilaa myös itselleen lehteä. Lahjatilaus laskutetaan tällöin tilaajan toukokuun lehden takakannessa.

Irtonumerot

Irtonumeroita voi tiedustella alla olevasta sähköpostista tai toimituksen talkooväeltä. Kuluvan vuoden ja viimeisimmän lehden irtonumero on 10 euroa/kpl. Aiempien vuosien numero 3 euroa/kpl. Saatavuutta ei voi taata. Postitse lähetettävään irtonumeroon lisätään postikulut.

Tietosuoja

Tilaajan nimi ja postiosoite tallennetaan tilaajarekisteriin. Tilaajarekisterin tietoja käytetään Kylälehden jakeluun, laskutukseen, laskutuksen ja maksujen seurantaan. Anonymisoituina tietoja voidaan käyttää myös tilastoihin (tilaajamäärät eri kunnissa). Henkilötietoja ei käytetä eikä luovuteta muihin tarkoituksiin. Tietosuojaselosteen voi pyytää Tottijärvi-Seuralta. Velkatiedot maksamattomasta tilauksesta säilytetään 3 vuotta viimeisestä rästilaskun eräpäivästä. Velkatiedoissa säilytetään henkilön nimi ja postiosoite, johon maksamaton lehti toimitettiin, sekä velan suuruus. Velkatiedot säilytetään erillään tilaajatiedoista ja poistetaan, jos velka maksetaan tai viimeistään 3 vuoden kuluttua rästilaskun eräpäivästä.

Hinnat on hyväksytty vuosikokouksessa maaliskuussa 2023 ja muut ehdot hallituksen kokouksessa maaliskuussa 2023.

Ota yhteyttä

37310 Tottijärvi
Suomi Finland

Tilaa Kylälehti

Website Built with WordPress.com.

Ylös ↑