Tilaa Tottijärven Kylälehti

Tilaaminen, laskutus, peruminen ja tilauksen keskeyttäminen

Kylälehti ilmestyy kaksi kertaa vuodessa, toukokuussa ja marraskuussa. Tilaa Kylälehti alla olevalla lomakkeella. Tilaus alkaa seuraavasta lehdestä, jota ei ole vielä lähetetty painoon.

Kylälehti laskutetaan toukokuun numeron takakanteen painetulla laskulla koko vuosi kerrallaan. Hinta on 16 euroa/vuosi. Jos takakannen lasku jää maksamatta, lähetetään loppukesällä paperilasku, jossa laskutetaan myös laskutuslisä 3 euroa, yhteensä 19 euroa. Laskutuslisä on hinta, jonka Tottijärvi-Seura maksaa jokaisesta paperilaskusta.

Maksamaton tilaus, jonka eräpäivä on ollut ennen lehden painoon lähettämistä, keskeytetään. Laskun jälkeen ilmestyvää lehteä ei siis jaella tilaajille, joiden tilausmaksu ei ole kirjautunut Tottijärvi-Seuran tilille lehden lähtiessä painoon (marraskuun nro 31.10., toukokuun nro 30.4.). Jos tilaaja haluaa jatkaa Kylälehden tilausta, hänen on tehtävä tilaus uudelleen ja maksettava aiemmasta tilauksesta jäänyt velka.

Alla olevalla verkkolomakkeella tai sähköpostilla tehty uusi tilaus on mahdollista perua 14 päivän kuluessa ensimmäisen numeron ilmestymispäivästä. Perumisesta on ilmoitettava alla olevaan sähköpostiosoitteeseen. HUOM! Perumisoikeus koskee vain etämyyntiä, eli perumisoikeutta ei ole, jos tilaus on tehty kasvokkain Tottijärvi-Seuran tai Kylälehden edustajalle. Toivomme kuitenkin huomioitavan, että Tottijärvi-Seuralle jokainen maksamaton lehti on kuluerä, ja pienillä resursseilla ja vapaaehtoistyöllä toimivan seuran toiminnan tukemiseksi toivomme, että tilaus tehdään vain, kun tilauksen tekijä todella haluaa ryhtyä tilaajaksi.

Vain kestotilaus on mahdollinen. Tilaus tulee keskeyttää ennen kuin lehti, jota ei enää halua, lähtee painoon, tai keskeytys on voimassa vasta seuraavasta lehdestä alkaen. Marraskuun lehti lähetetään painoon aikaisintaan 31.10. ja toukokuun lehti aikaisintaan 30.4. Jakeluun ehtineet lehdet laskutetaan. Tilauksen keskeyttämisestä on aina ilmoitettava toimitukselle.

Ilmestymättä jäänyt lehti

Jos lehtesi ei ilmesty marraskuun ja/tai toukokuun puoliväliin mennessä, ota yhteys toimitukseen alla olevaan sähköpostiin ja ilmoita asiasta. Tilauksensa maksaneille lähetetään lehti uudelleen ilman lisämaksua, jos se ei ole ilmestynyt postin jakelussa.

Lahjatilaus

Lahjatilauksen voi tehdä toiselle henkilölle, jos tilaa myös itselleen lehteä. Lahjatilaus laskutetaan tällöin tilaajan toukokuun lehden takakannessa.

Irtonumerot

Irtonumeroita voi tiedustella alla olevasta sähköpostista. Kuluvan vuoden irtonumero on 8,50 euroa/kpl. Aiempien vuosien numero 3 euroa/kpl. Saatavuutta ei voi taata, ja irtonumeron myyminen on tapauskohtaista riippuen myyjän resursseista. Tällä hetkellä saatavana ovat ainakin irtonumerot vuosilta 2018-2020. Postitse lähetettävään irtonumeroon lisätään postikulut 3 euroa/yhden lehden lähetys. Useampien lehtien lähetyksen postikulut katsotaan tapauskohtaisesti.

Tietosuoja

Tilaajan nimi ja postiosoite tallennetaan tilaajarekisteriin. Tilaajarekisterin tietoja käytetään Kylälehden jakeluun, laskutukseen, laskutuksen ja maksujen seurantaan. Anonymisoituina tietoja voidaan käyttää myös tilastoihin (tilaajamäärät eri kunnissa). Henkilötietoja ei käytetä eikä luovuteta muihin tarkoituksiin. Tietosuojaselosteen voi pyytää Tottijärvi-Seuralta.

Ota yhteyttä

37310 Tottijärvi
Suomi Finland

Tilaa Kylälehti

Website Built with WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: