Vauvaraha

Tottijärvi-Seura tukee kylän vauvaperheitä.

Tottijärvi-Seura myöntää vauvarahaa tottijärveläisille vauvoille. Vauvan perheen tulee olla vakituisia Tottijärven asukkaita. Päätöksen vauvarahan myöntämisestä tekee seuran hallitus. Vauvarahan suuruus on 100 euroa.

Vauvarahaa voi hakea vapaamuotoisella kirjallisella hakemuksella Tottijärvi-Seuralta vuoden kuluessa vauvan syntymästä. Hakemukseen tulee liittää lapsen nimi ja syntymäpäivä, vanhempien nimet ja osoite, tilinumero sekä kuva vauvasta. Lähettämällä hakemuksen hakija suostuu siihen, että vauvan kuva, nimi, syntymäaika ja vanhempien nimet julkaistaan Tottijärven Kylälehdessä Vauvat-palstalla. Vanhemmat voivat halutessaan antaa tekstin, jonka haluavat julkaistavaksi vauvailmoituksen yhteydessä.

Hakemuksessa annettuja henkilötietoja käsitellään vain hakemuksen hyväksymiseksi hallituksen kokouksessa. Hyväksytty hakemus merkitään pöytäkirjaan, jossa näkyy vauvan nimi ja syntymäaika sekä vanhempien nimet. Hakemusta ei tallenneta mihinkään rekisteriin. Seura ja Kylälehden toimitus eivät myöskään säilytä lasten kuvia sen jälkeen, kun ne on julkaistu Kylälehdessä.

Vauvaraha-anomukset tulee lähettää sähköpostilla os. tottijarvenkylalehti@gmail.com.

Website Built with WordPress.com.

Ylös ↑