Tottijärvi vanhoissa kuvissa -projekti 2019

Tottijärvi vanhoissa kuvissa -kirja on paikallisista valokuvista ja niiden ehdoilla koottu ainutlaatuinen kuvakertomus suomalaisen maalaiskylän historiasta ja arkielämästä 1900-luvulla.

Kirjan on tehnyt toimikunta, johon kuuluivat Helinä Tiura-Virta, Jorma Nieminen, Sirkka-Liisa Siuvo ja Olavi Lahtio. Toimikunta työskenteli tammikuusta 2019 alkaen. Kirjassa on kuvia yli 400 ja sivuja noin 240. Kirja on kovakantinen, A4-kokoinen laatuteos. Se esittelee vanhoja valokuvia johdonmukaisena kokonaisuutena, jonka kautta lukijalle avautuu kuva entisaikojen elämästä ja ihmisistä Tottijärvellä. Kirja on kiinnostava sekä historiasta että paikalliskulttuurista kiinnostuneille. Kirja sai apurarahan Alfred Kordelinin säätiöltä.

Kirjaa voi tiedustella osoitteesta tottijarvenkylalehti@gmail.com. Kirjan hinta on 30 euroa. Postitusmahdollisuutta ja siihen liittyvistä kustannuksista voi tiedustella yllä olevasta sähköpostista. Postitusmahdollisuus varmistetaan tilannekohtaisesti henkilöresurssitilanteen mukaan. Postitusmahdollisuutta ei taata.

Kirjan tiedot Finna-tietokannassa.

WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: