Kylälehti 1-2021 on lähetetty painoon

Toukokuun alkuviikoilla putoaa taas postilaatikoihin kylän oma aikakauslehti täynnä kiinnostavaa asiaa kylästä ja sen ihmisistä – nykypäivänä ja ennen vanhaan. Lehden hienoa kansikuvaa ei tällä kertaa voi tässä artikkelissa julkaista, koska se on suojattu tekijänoikeuksilla, ja olemme saaneet luvan käyttää sitä vain printtilehdessä.

Kylälehti haastatteli Tottijärven pitkäaikaista kesäasukasta, legendaarista näyttelijä Seela Sellaa, joka kertoo valoisalla tavallaan kesänvietostaan. Lisäksi lehdestä voi lukea, miten elävä kylä on ollut korona-ajasta huolimatta ja miten kylän yhdistykset ovat ansiokkaasti pitäneet kylän eloisuutta yllä talkootyöllään. Koulusta ja päiväkodista on raikkaita, osin myös lasten itse sanoittamia ja kuvittamia juttuja. Historia kuuluu niin ikään Kylälehteen, ja tällä kertaa voimme lukea aitoja muistelmia torppariajan elämästä sekä siitä, miten evakkotyttö päätyi perheensä kanssa Tottijärvelle. Tässä vain osa Kylälehden juttutarjonnasta – lisää saat tietää, kun Kylälehti ilmestyy.

Ellei Kylälehtesi ole ilmestynyt toukokuun loppuun mennessä, ilmoita siitä meille os. tottijarvenkylalehti@gmail.com, jotta voimme lähettää sinulle uuden lehden ja saamme tietoa jakeluongelmista.

Uudet tilaukset eivät enää ehdi toukokuun lehden jakeluun. Jos et vielä ole tilaaja ja haluat lehden 1-2021, laita viestiä os. tottijarvenkylalehti@gmail.com. Irtolehti voidaan postittaa postikulut lisättynä hintaan tai sen voi noutaa sovitusti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Website Built with WordPress.com.

Ylös ↑