Aineisto Kylälehteen 16.4. mennessä

Tottijärven Kylälehti ottaa aineistoa vastaan numeroa 1-2021 varten. Aineisto tulisi olla toimituksen sähköpostissa 16.4. mennessä. Kuka tahansa voi lähettää lehteen juttuja ja kuvia. Kuvien käyttöoikeudet täytyy olla selvillä kuvia lähetettäessä. Kuvat ja tekstit voi toimittaa os. tottijarvenkylalehti@gmail.com. Toimituksella on oikeus päättää, julkaistaanko aineisto ja tehdä tarvittaessa tekstiin muutoksia toimituksellisista syistä.

Muistathan, että koko vuoden Kylälehti-tilaus laskutetaan toukokuun numeron takakanteen painetulla laskulla. Uudet tilaukset ja tilausten perumiset on tehtävä ennen lehden lähtöä painoon (huhtikuun loppuun mennessä) tai ne eivät ole voimassa vielä numerosta 1-2021 alkaen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Website Built with WordPress.com.

Ylös ↑